Centar za terapiju igrom

Tigrom, centar za terapiju igrom namijenjen je za savjetovanje i podršku djeci i roditeljima

Centar Tigrom je mjesto na kojem djeca imaju priliku dobiti odgovarajuću podršku na svom putu u samostalnost i svijet odraslih, a odrasli savjet i pomoć kako bi im to što lakše omogućili.

Osnivačice centra su Kristina Vučinić, odgojiteljica predškolske djece, i Irena Peroš Grgos, pedagoginja i sociologinja, obje certificirane integrativne dječje terapeutkinje s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom i roditeljima.

Obzirom na dugogodišnju profesionalnu suradnju i prijateljstvo te vrlo slične stavove i poglede na život i rad, upustile smo se u ovu zajedničku avanturu terapije igrom i učenja kroz igru. Sva naša znanja i iskustva utemeljena su na stavu kako je igra najvažniji i najmoćniji medij kroz koji se djeca razvijaju, napreduju i savladavaju izazove koje život postavlja pred njih. Kako smo i same roditelji znamo koliko je to izazovno i zahtjevno.

Zato svojim pedagoškim iskustvom i terapeutskim vještinama želimo djeci biti pomoć i podrška na njihovom putu u samostalnost i svijet odraslih, a odrasle osnažiti za što uspješnije vodstvo prema tom cilju.

Osnivačice i terapeutkinje

Kristina Vučinić i Irena Peroš Grgos

Što je integrativna dječja psihoterapija?

Integrativna dječja psihoterapija je terapija igrom koja se sastoji od nekoliko različitih metoda.

Dječja psihodrama je grupna terapija, dok su Individualna psihodrama, Terapija igrom po metodi “Svijet”, Winnicottove šaralice i Leunerove vođene imaginacije individualne metode rada.

Terapijske metode

Integrativna dječja psihoterapija je terapija igrom koja se sastoji od nekoliko različitih metoda.

Psihološka podrška

Pedagoško savjetovanje

Razvoj ličnosti

Osnaživanje cijele obitelji

Što kažu roditelji?

UKOLIKO TREBATE PEDAGOŠKI SAVJET ILI PSIHOLOŠKU PODRŠKU TU SMO ZA VAS

Dogovorite inicijalni sastanak za Vas i Vaše dijete

Nazovite +385 97 736 0367 ili popunite obrazac