O nama

Centar Tigrom je mjesto na kojem djeca imaju priliku dobiti odgovarajuću podršku na svom putu u samostalnost i svijet odraslih, a odrasli savjet i pomoć kako bi im to što lakše omogućili.

Osnivačice centra su Kristina Vučinić, odgojiteljica predškolske djece, i Irena Peroš Grgos, pedagoginja i sociologinja, obje certificirane integrativne dječje terapeutkinje s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom i roditeljima.

Obzirom na dugogodišnju profesionalnu suradnju i prijateljstvo te vrlo slične stavove i poglede na život i rad, upustile smo se u ovu zajedničku avanturu terapije igrom i učenja kroz igru. Sva naša znanja i iskustva utemeljena su na stavu kako je igra najvažniji i najmoćniji medij kroz koji se djeca razvijaju, napreduju i savladavaju izazove koje život postavlja pred njih. Kako smo i same roditelji znamo koliko je to izazovno i zahtjevno.

Zato svojim pedagoškim iskustvom i terapeutskim vještinama želimo djeci biti pomoć i podrška na njihovom putu u samostalnost i svijet odraslih, a odrasle osnažiti za što uspješnije vodstvo prema tom cilju.

Osnivačice i terapeutkinje
Kristina Vučinić i Irena Peroš Grgos

UKOLIKO TREBATE PEDAGOŠKI SAVJET ILI PSIHOLOŠKU PODRŠKU TU SMO ZA VAS

Dogovorite inicijalni sastanak za Vas i Vaše dijete

Nazovite +385 97 736 0367 ili popunite obrazac